Move4Balance

Wandelcoaching: Iets voor jou?

De natuur heeft een positief effect op je gezondheid. Je wordt helder in je hoofd en je concentratie verbetert. Bovendien maakt de natuur je milder en rustiger. Het buiten zijn en het naast elkaar lopen, vergemakkelijkt ook het praten over zaken die je raken. Tijdens de wandelsessies voel je de zon op je gezicht, de wind door je haren, onderga je de verfrissende regenbui en kom je obstakels op je pad tegen. De natuur helpt je om anders naar jezelf en je hulpvraag te kijken.

Een omgevallen boom of een kruispunt van wegen kunnen bijvoorbeeld symbool staan voor jouw situatie. Met die inzichten begeleid ik je om weer mogelijkheden te zien en nieuwe wegen te ontdekken die jou gelukkig maken. We staan stil bij jouw gedachten, gevoelens en emoties. De natuur is daarbij een spiegel, een inspiratiebron en geeft je rust. Vanuit die rust kun jij keuzes maken die jou weer een stap verder helpen. 

Waarmee kan Move4Balance je helpen?

Move4Balance begeleidt volwassenen op het gebied van stress, burn-out, onbalans werk/privé, negatieve gedachten en gevoelens. Bij rouw- en verlies biedt de begeleiding je inzicht, kracht en vertrouwen, maar bovenal is er aandacht en een luisterend oor voor jou.

De eerste stap en dan?

We starten met een gratis vrijblijvend kennismakinggesprek en bespreken je hulpvraag. Is er een klik en besluiten we samen verder te gaan, dan volgt er een uitgebreid intakegesprek. Daarin bekijken we samen waar je nu staat, wat je behoefte is en wat je wilt bereiken. Hierna bepalen we de prioriteit en de aanpak van het traject. Het coachingstraject is dus echt op maat gemaakt voor jou.
Voor particuliere cliënten is het tarief € 127,50 voor een sessie van 1,5 uur. Psychosociale hulp (counseling) wordt door sommige zorgverzekeraars vergoed. Kijk hier voor de actuele lijst van vergoedingen van ABvC en RBCZ.  Voor bedrijfsmatige trajecten gelden andere tarieven. Deze zijn op aanvraag.

Locaties

De wandelcoachsessies vinden plaats vanaf de locaties: Uitspanning 't Peeske, Peeskesweg 12 in Beek (Gem. Montferland) of Hotel/Restaurant de Gouden Karper, Dorpsstraat 9 in Hummelo.
Bij slechte weersomstandigheden of wanneer jouw gezondheid het niet toelaat om te wandelen, vinden de sessies plaats in de praktijkruimte te Wehl. Op alle locaties is er voldoende gratis parkeergelegenheid en via Openbaar Vervoer goed te bereiken.

Actueel

Natuur en gezondheid

Wil je alles weten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van natuur en gezondheid?
Kijk dan op de site van Nature For Health.

Natuurlijke spreuk

Natuur is leven, vitaliteit en energie :-)