Move4Balance

Vitaliteit is energie om te leven. Wil jij meer energie?

Een goede gezondheid is een kostbaar goed. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door drukte en stress, vergeet je heel gemakkelijk je lichaam aandacht te geven. De signalen die je lichaam afgeeft wanneer er iets niet goed is, negeer je of wuif je weg. Je bent bijvoorbeeld moe omdat je te hard werkt en te weinig tijd neemt om jezelf op te laden.

Fitheid heeft verrassend veel te maken met emoties. Negatieve emoties of het onderdrukken daarvan kunnen je veel energie kosten. Uiteindelijk raak je de verbinding met je lichaam kwijt. In je lichaam zit echter niet alleen je gevoel, maar ook je kracht.

Tijdens het coachingstraject bekijken we hoe het met jouw energie is gesteld. Met behulp van diverse methodes zoals o.a. lichaamsgericht werken (wat vertelt jouw lichaam jou?), mindfulness, EFT en de vitaliteitsmassage zal jouw energieniveau zich herstellen zodat jij weer gaat stralen.

Mindfulness

Mindfulness is met milde aandacht aanwezig zijn, in dit moment, zonder oordeel. 
Het is een aandachtstraining waardoor je meer bewustwording, rust, gemoedelijkheid en ontspanning in je leven creëert.

EFT

Emotional Freedom Techniques, afgekort EFT, is een techniek om je emotionele blokkades te doorbreken. Emoties en angsten die een belemmering zijn voor je huidige functioneren kunnen door deze techniek sterk afnemen en zelfs verdwijnen. EFT kan toegepast worden bij lichamelijke klachten. Het wordt ook wel 'acupunctuur zonder naalden' genoemd. Het is een eenvoudig aan te leren techniek die uiterst kracht is.
EFT sessies vinden plaats in de praktijkruimte te Wehl.

Vitaliteitsmassage

Heb je een vol hoofd en wil je je weer fit voelen? Dan is de vitaliteitsmassage een waardevolle aanvulling op het traject. Bij deze massage wordt elk deel van het lichaam stevig gewreven tot er een warmtereactie optreedt. Het lichaam wordt hierdoor gestimuleerd om beter te functioneren. Klachten zoals vermoeidheid, stress en spierspanningen nemen af en je voelt je weer heerlijk ontspannen en energiek.
De vitaliteitsmassage vind plaats in de praktijkruimte te Wehl.

Zoals aangegeven is elk traject maatwerk. Ik werk daarbij eclectisch. Dat wil zeggen dat ik tijdens de sessies gebruik maak van verschillende behandelmethodes welke het beste aansluit bij jou en je probleem of klacht. 

Actueel

Natuur en gezondheid

Wil je alles weten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van natuur en gezondheid?
Kijk dan op de site van Nature For Health.

Natuurlijke spreuk

Natuur is leven, vitaliteit en energie :-)